Cannot load tracks...

Use this category to discuss anything related to the development of Guayadeque.
Post Reply
nemo
Posts: 10
Joined: Sat Jun 02, 2012 4:40 am

Cannot load tracks...

Post by nemo » Sat Jun 02, 2012 4:53 am

Hello.
I am using Guayadeque(svn 1813), on Ubuntu 12.04(64bit).
A few days ago, when Guayadeque starts up, it shows the message 'Loading Tracks. Please wait.', but it cannot load the playlist at all.
Here is some messages when I run Guyadeque in a terminal. (Please ignore Korean Letters..)

21? 47? 20?: Initialized locale ( ko_KR )
21? 47? 20?: MediaViewer 'My Music' => '4FCA6C0C' ==>> 00000000
21? 47? 20?: Library Db Version 21
21? 47? 20?: SetViewMode -1 => 0
21? 47? 20?: guLibPanel::IniPanelData( 13101 )
21? 47? 20?: guLibPanel::DoTextSearch( '' )
21? 47? 21?: OnCollectionCommand 13100 0 0 1
21? 47? 21?: Updating the podcasts...
21? 47? 21?: Indicators_Sound_Available() => 0
21? 47? 21?: Indicators_Sound_Available() => 0
21? 47? 22?: playlist active 0
....................
After I close it..

21? 54? 21?: Indicators_Sound_Available() => 0
21? 54? 23?: Destroying the volume monitor object...
21? 54? 23?: >> ~guGIO_VolumeMonitor()
21? 54? 23?: Segmentation fault(core dumped)


Guayadeque still works except not loading the playlist.
I also removed .guayadeque dir., and the program package itself, but nothing changes.

And, when I close it, an error report is generated. I tried to attached the file, but I could not.
I uploaded the file on my blog. http://pds23.egloos.com/pds/201206/02/47/err.xml.7z

Can you help me to get over this?

Thank you in advance!!
I really love Guayadeque!!

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Cannot load tracks...

Post by Hreinsi » Sat Jun 02, 2012 6:00 am

Just finised install of svn 1813 and have this issue not done scan musik libary still its loading tracks and wont go away. And after scan its still there Loading Tracks. Please wait but works fine still plays everything

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Cannot load tracks...

Post by Hreinsi » Sat Jun 02, 2012 6:13 am

And the captions are all flickering

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Cannot load tracks...

Post by Hreinsi » Sat Jun 02, 2012 6:35 am

Get this when building.

/home/hreinsijons/guayadeque/src/Utils.cpp: In function ‘wxString guURLEncode(const wxString&)’:
/home/hreinsijons/guayadeque/src/Utils.cpp:322:31: warning: ISO C++ says that these are ambiguous, even though the worst conversion for the first is better than the worst conversion for the second: [enabled by default]
/usr/include/wx-2.8/wx/buffer.h:127:1: note: candidate 1: char wxCharBuffer::operator[](size_t) const
/home/hreinsijons/guayadeque/src/Utils.cpp:322:31: note: candidate 2: operator[](const char*, int)

dont know if this has somthing to do with it

nemo
Posts: 10
Joined: Sat Jun 02, 2012 4:40 am

Cannot load tracks...

Post by nemo » Sat Jun 02, 2012 10:15 pm

It is working. Today I have two upgrades from Ubuntu.
Then.. it might have fixed this problem..

Guayadeque works fine so far.

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Cannot load tracks...

Post by Hreinsi » Sun Jun 03, 2012 1:11 am

Yes this is solved

Post Reply