Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Use this category to discuss anything related to the development of Guayadeque.
User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by anonbeat » Thu Mar 17, 2011 11:03 pm

@theunabeefer:
In svn it was added not long ago the shortcuts. They are configurable from preferences -> Accelerators

Thanks for your help

tamalet
Posts: 490
Joined: Fri Sep 24, 2010 4:34 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by tamalet » Fri Mar 18, 2011 9:30 am

It took some time, but we've made it! :)
http://www.omgubuntu.co.uk/2011/03/revi ... music-app/

User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by anonbeat » Fri Mar 18, 2011 10:20 am

tamalet wrote:It took some time, but we've made it! :)
http://www.omgubuntu.co.uk/2011/03/revi ... music-app/
Nice review tamalet.

Thank you very much

bigthinker
Posts: 46
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:34 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by bigthinker » Fri Mar 18, 2011 8:51 pm

nice work, great job!

camaron
Posts: 462
Joined: Sat Sep 25, 2010 3:38 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by camaron » Sat Mar 19, 2011 12:32 am

It makes good reading to go through all the comments as well.

well done tamalet

@anonbeat: you might get a small avalanche of new requests now ;)

bjstirling
Posts: 10
Joined: Sun Mar 13, 2011 8:21 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by bjstirling » Sat Mar 19, 2011 9:48 am

I installed Guayadeque 0.2.7 on Ubuntu 10.10 from the software centre. Because many of my songs had "blips" or skips in them that weren't there before I decided to upgrade to 0.2.9-1500 from the download link on this site. Now, while it starts, it simply closes if I press play. I was going to uninstall then re-install but before I do that would you like me to investigate any further?

tamalet
Posts: 490
Joined: Fri Sep 24, 2010 4:34 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by tamalet » Sat Mar 19, 2011 10:04 am

bjstirling wrote:I installed Guayadeque 0.2.7 on Ubuntu 10.10 from the software centre. Because many of my songs had "blips" or skips in them that weren't there before I decided to upgrade to 0.2.9-1500 from the download link on this site. Now, while it starts, it simply closes if I press play. I was going to uninstall then re-install but before I do that would you like me to investigate any further?
That seems like a problem with the codecs. To investigate it, the first thing you can do is to run guayadeque from the console and post the output in a new thread with the explanation of the problem. If you get a segmentation fault, a backtrace would be useful: http://guayadeque.org/forums/index.php? ... /backtrace

bjstirling
Posts: 10
Joined: Sun Mar 13, 2011 8:21 am

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by bjstirling » Sat Mar 19, 2011 10:10 am

Thanks for the quick response. Can it be a codec problem if the song plays fine on Rhythmbox or even Guayadeque when I rewind and play the problem part again without fault?

User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque 0.2.9 Released!!!

Post by anonbeat » Sat Mar 19, 2011 10:46 am

bjstirling wrote:I installed Guayadeque 0.2.7 on Ubuntu 10.10 from the software centre. Because many of my songs had "blips" or skips in them that weren't there before I decided to upgrade to 0.2.9-1500 from the download link on this site. Now, while it starts, it simply closes if I press play. I was going to uninstall then re-install but before I do that would you like me to investigate any further?
Yes please do a backtrace so I can check what is wrong.

This is the instructions do to it http://guayadeque.org/forums/index.php? ... /backtrace

Thanks for your help

Post Reply