Guayadeque stops after every track

General discussions
mekanix
Posts: 210
Joined: Wed Sep 29, 2010 11:20 pm

Guayadeque stops after every track

Post by mekanix » Fri Apr 18, 2014 7:19 am

Hi!
Since I update to Ubuntu 14.04 I've started to experience this problem. Guayadeque stops after every played track!

Today I've tested it a bit more... and I've just found out that If crossfading is enabled this problem doesn't occur.

Is anybody experiencing something like this?

User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque stops after every track

Post by anonbeat » Sun Apr 20, 2014 12:27 pm

Can you send me the output of guayadeque running from console while this problem happens ?

Thanks for your help

kinggo
Posts: 242
Joined: Thu Feb 09, 2012 5:54 am

Guayadeque stops after every track

Post by kinggo » Mon Apr 21, 2014 4:47 am

I can confirm this. Just tried guayadeque without cross fading and it stops after every song. But I can see in the playlist that it did switch to the next song but in the player it still is the song that just ended. If I press play it goes to the next song.

after the track stops:
[New Thread 0x7fffe4a64700 (LWP 19731)]
11:48:16: Adding pending update track '/mnt/sda3/FTP vostro/music/dance 90'/U96- Club Bizarre (Remix) CDM 1995/U96- Club Bizarre (Mandala Remix).mp3'
[Thread 0x7fffe4a64700 (LWP 19731) exited]
[Thread 0x7fffcd40a700 (LWP 19716) exited]
11:48:36: StatusChanged( 2, 0, 0, 0 )
[Thread 0x7fffcf927700 (LWP 19719) exited]
[Thread 0x7fffccc09700 (LWP 19717) exited]
[Thread 0x7fffce40c700 (LWP 19718) exited]

after pressing play and switching to the next one:
[New Thread 0x7fffce40c700 (LWP 19765)]
[New Thread 0x7fffccc09700 (LWP 19766)]
11:50:29: Adding pending update track '/mnt/sda3/FTP vostro/music/dance 90'/U96- Club Bizarre (Remix) CDM 1995/U96- Club Bizarre (Mandala Remix).mp3'
[New Thread 0x7fffcf927700 (LWP 19767)]
[New Thread 0x7fffcd40a700 (LWP 19768)]
[New Thread 0x7fffe4a64700 (LWP 19769)]
11:50:30: Track starts at 0 with length 227000
[New Thread 0x7fffcdc0b700 (LWP 19770)]
[New Thread 0x7fffc3df8700 (LWP 19771)]
11:50:30: Trying to get url: http://lyrics.wikia.com/Thanee:All_My_L ... s_Version)
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19772)]
[Thread 0x7fffcdc0b700 (LWP 19770) exited]
11:50:30: Writing ratings and playcount...
11:50:30: Rating: 3 => 128
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19772) exited]
11:50:31: Writing ratings and playcount...
11:50:31: Rating: 3 => 128
11:50:31: StatusChanged( 0, 0, 0, 0 )
11:50:31: Trying to get url: http://www.azlyrics.com/lyrics/thanee/a ... sion).html
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19773)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19773) exited]
11:50:31: Trying to get url: http://www.coveralia.com/letras/all-my- ... thanee.php
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19774)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19774) exited]
11:50:32: Trying to get url: http://www.directlyrics.com/thanee-all- ... yrics.html
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19775)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19775) exited]
11:50:32: Trying to get url: http://www.elyrics.net/read/T/thanee-ly ... yrics.html
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19776)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19776) exited]
11:50:33: Trying to get url: http://www.loudson.gs/T/thanee/all-my-l ... s-version)
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19777)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19777) exited]
11:50:33: Trying to get url: http://www.lyrics.com/lyrics/thanee/all ... sion).html
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19778)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19778) exited]
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19779)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19779) exited]
11:50:34: Trying to get url: http://www.lyrics007.com/Thanee+Lyrics/ ... yrics.html
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19781)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19781) exited]
[New Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19782)]
[Thread 0x7fffc35f7700 (LWP 19782) exited]
11:50:35: Trying to get url: http://www.lyricsbay.com/all_my_love_(v ... hanee.html



EDIT: I just revert it back like it was and still have the same behaviour. But it was working as expected before I was messing with crossfader.

User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque stops after every track

Post by anonbeat » Mon Apr 21, 2014 6:08 am

Im updating to 14.04 right now... will comment out once I can check this.

User avatar
anonbeat
Posts: 1960
Joined: Thu Sep 16, 2010 9:47 pm

Guayadeque stops after every track

Post by anonbeat » Mon Apr 21, 2014 7:50 am

Just tried with 1890 and it works ok here. I recompiled it completelly to include the latest libraries and seems to work as expected.
What I did was

make clean
./buildd

Thanks for your help

kinggo
Posts: 242
Joined: Thu Feb 09, 2012 5:54 am

Guayadeque stops after every track

Post by kinggo » Mon Apr 21, 2014 10:35 am

Still the same here. If crossfading is disabled it stops. But now it works again if crossfading is on.

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Guayadeque stops after every track

Post by Hreinsi » Mon Apr 21, 2014 2:17 pm

Works fine here 14.04

kinggo
Posts: 242
Joined: Thu Feb 09, 2012 5:54 am

Guayadeque stops after every track

Post by kinggo » Mon Apr 21, 2014 2:41 pm

Did you upgraded or clean install? Ubuntu? Ubuntu gnome? Kubuntu?

I upgraded from 13.10 gnome to 14.04

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Guayadeque stops after every track

Post by Hreinsi » Mon Apr 21, 2014 2:42 pm

well was checkin again adjusting with crossfading it does stop

Hreinsi
Posts: 92
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:33 am

Guayadeque stops after every track

Post by Hreinsi » Mon Apr 21, 2014 2:43 pm

using 1891

Post Reply